Hozzávalók:
- 5 db csirkecomb
- 4 ev.kanál kukoricaliszt
- 4-5 ev.kanál liszt
- mokkás kanál só
- kb 3 dl víz
- panírmorzsa
Ha rántott csirkecombot készítek, én mindig megfőzöm a húst előtte egy levesben. Itt például, a már bemutatott tejes borsólevesben készültek el a combok.
Ha megfőttek a combok, kiveszem őket. Már a magyaros szeletről szóló bejegyzésünkben említettük, hogy nem a megszokott módon panírozunk. Készítünk egy masszát, amibe belemártjuk a panírozni kívánt ételt, jelen esetben a combokat, ezután rögtön jön a panírmorzsa és kész is vagyunk. Készítettünk egy videót, amellyel talán jobban érthetővé válik a folyamat:
A massza elkészítése:
Jelen estben a combokat sózom, majd így mártom a masszába. Ezután panírmorzsába forgatom, aminél most fele-fele arányban használtam rendes - és pankómorzsát. Forró, bő olajban aranybarnára sütöm.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése